Lexus Buda | Portfolio Property X
NX Tesztvezetés


Lexus Buda | Portfolio Property X

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1
lexus@lexusbuda.hu

Élje át személyesen a Lexus modellek nyújtotta vezetési élményt!
Regisztráljon tesztvezetésre, melynek során alkalma lesz kipróbálni az Ön által kiválasztott Lexust!

Az online regisztrációra 2024.05.18., 17:00-ig van lehetősége. A helyszínen kollégáinknál az előzetesen be nem töltött, vagy menet közben felszabadult időpontokra lesz lehetőség jelentkezni.

A regisztráció során itt megadott adatait kizárólag a tesztvezetéshez kérjük, azokat nem használjuk majd a későbbiekben semmilyen megkeresésre.

Az Ön által választott időpontról automatikus visszaigazoló e-mailt kap a megadott e-mail címre. A megerősítő e-mailben található lemondó linkre kattintva Önnek bármikor lehetősége lesz lemondani az előzetes regisztrációját.

FONTOS!
A tesztvezetésen kizárólag érvényes jogosítvánnyal rendelkezők vehetnek részt, melyet kollégáink a vezetés előtt ellenőríznek majd, így kérjük, ne felejtse el magával hozni azt! A tesztút során a KRESZ szabályainak betartása kötelező, és a vezető felősége. Amennyiben kollégáink úgy ítélik meg, hogy a tesztvezetésre jelentkező személy nem alkalmas vezetésre (pl.: alkoholt fogyasztott), úgy a tesztvezetést megtagadhatják. A tesztút előtt nyilatkozat aláírása szükséges.

Találkozunk május 29-30-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotelnél!